Zoek

⭐ We speuren het internet af voor de leukste gadgets en cadeaus. 💵 Koop je via onze links, dan krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra. Meer info »

6x de leukste reispellen voor onderweg

Er gaat niets boven het gevoel van op reis zijn, nieuwe plaatsen ontdekken, avonturen beleven en herinneringen maken. Maar soms kan het onderweg zijn ook saai en vermoeiend worden, vooral als je langere afstanden aflegt. Gelukkig zijn er tal van reisspelletjes om je bezig te houden en de tijd te doden terwijl je onderweg bent. Of je nu met de auto, trein, bus of vliegtuig reist, deze spelletjes zijn een geweldige manier om de verveling te verslaan en je reis nog leuker te maken. Dus pak je favoriete snacks en drankjes, zet je comfortabel en maak je klaar om te ontdekken welke reisspelletjes je op je volgende avontuur wilt meenemen!

Rummikub The Original Travel

Rummikub reisspel

Zet je rugzak klaar, want met het Rummikub The Original Travel reisspel ben je klaar voor de volgende avontuurlijke reis. Dit populaire gezelschapsspel is nu ook verkrijgbaar in een compact reisformaat, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen waar je ook naartoe gaat. Het doel van het spel is om als eerste al je tegels op tafel te leggen door middel van rekenen en strategisch spel. Dit spel is geschikt voor 2-4 spelers van 8 jaar en ouder.

Wie is het?

wie is het reiseditie

Wie is het? is een leuk en interactief spel dat perfect is voor gezinnen en vrienden. Het doel van het spel is om te raden wie de mysterieuze personages zijn die zijn verborgen onder de plaatjes op de kaarten. Door middel van vragen te stellen en op gokken te spelen, moet je de andere spelers helpen om hun kaart te onthullen. Dit spel is gemakkelijk te leren en te spelen, en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud. Het compacte reisspel is net zo leuk als het origineel!

Mens erger je niet reisspel

mens erger je niet reisspel

Mens Erger Je Niet Reisspel is het ideale reisspel voor het hele gezin. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg. Het spel is gebaseerd op het populaire Mens Erger Je Niet-bordspel en is perfect voor spelers van alle leeftijden.

In Mens Erger Je Niet Reiseditie neem je de rollen aan van één van de vier kleurrijke pionnen en probeer je als eerste terug te keren naar je thuisbasis. Kortom, een leuk en compact reisspel voor het hele gezin dat garant staat voor urenlang speelplezier onderweg.

Black Stories

black stories

Black Stories is een uniek denkspel waarbij je samen met je vrienden of familie moet proberen om raadsels op te lossen. Het spel bestaat uit kaarten met vreemde en intrigerende verhalen die jullie samen moeten proberen te achterhalen wat er precies gebeurd is.

Er zijn meer dan 50 kaarten met verschillende verhalen, dus er is genoeg afwisseling en uitdaging om te blijven spelen. Het spel is geschikt voor groepen vanaf 3 personen en is een leuke manier om je hersenen te kraken terwijl je samen met anderen plezier hebt. Doordat Black Stories alleen uit kaartjes bestaat is het een ideaal reisspel.

De Slimste Mens ter Wereld – Reisspel / Pocket Edition

slimste mens reiseditie

Ben jij ook zo’n fan van het spel De Slimste Mens ter Wereld? Dan is de Reisspel/Pocket Edition zeker iets voor jou! Dit compacte spel past makkelijk in je tas en is dus perfect voor onderweg. Geniet van dezelfde leuke vragen en opdrachten als in het originele spel, maar nu in een handig formaat. Spelen met vrienden of familie en zien wie de slimste is? Met De Slimste Mens ter Wereld – Reisspel/Pocket Edition kan het allemaal!

Vertellis

Vertellis is een uniek spel dat is ontworpen om mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van diepe en betekenisvolle gesprekken. Het spel bevat een reeks vragen die je kunt stellen aan je vrienden, familie of zelfs aan jezelf, om meer te weten te komen over hun gedachten, gevoelens en verwachtingen. Dit kan aan de keukentafel, maar natuurlijk ook onderweg.

Tot slot

Kortom, reizen kan een van de meest opwindende en avontuurlijke ervaringen zijn die je ooit zult meemaken. Maar soms kan het onderweg zijn ook saai en vermoeiend worden, vooral als je lange afstanden moet afleggen. Gelukkig zijn er tal van reisspelletjes die je kunt spelen om je reis leuker en interactiever te maken. Of je nu met de auto, trein, bus of vliegtuig reist, er is altijd wel een spel dat bij je past.

Van Rummikub tot Black Stories en Vertellis, deze reisspelletjes zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook een manier om nieuwe mensen te ontmoeten en banden te smeden met oude vrienden en familieleden. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, of hoe je daar komt, deze spellen zijn de perfecte metgezel voor je volgende avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Pak je favoriete snacks en drankjes, zet je comfortabel en neem een van deze reisspelletjes mee op je volgende reis. Je zult versteld staan van hoe snel de tijd vliegt en hoeveel plezier je onderweg kunt hebben!