Zoek

⭐ We speuren het internet af voor de leukste gadgets en cadeaus. 💵 Koop je via onze links, dan krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra. Meer info »

VTech Marble Rush Rocket Set Elektronisch
Vanaf 3 jaar

VTech Marble Rush Rocket Set

4.7 / 5
4.7/5
De VTech Marble Rush Rocket Set is meer dan een gewone knikkerbaan. Met 79 onderdelen en een raket die licht en geluid geeft, wordt dit de nieuwe favoriet in huis! Perfect voor kleine astronauten.
  • Licht & geluid
  • 79 onderdelen
  • 10 knikkers
  • Ruimteavontuur

VTech Marble Rush Rocket Set, het ultieme ruimteavontuur!

Deze knikkerbaan is niet zomaar speelgoed. Het is een ruimteavontuur waarbij kinderen hun creativiteit en probleemoplossend vermogen kunnen gebruiken. Met de 79 kleurrijke onderdelen, waaronder een speciale raket met licht- en geluidseffecten, bouwen ze een parcours waar de 10 meegeleverde knikkers hun weg doorheen vinden. Ideaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar om alleen of samen met vrienden en familie te spelen.

Samenvatting van de reviews

Met een (op moment van schrijven) gemiddelde beoordeling van 4,7 uit 30 reviews op bol.com, is deze knikkerbaan een hit bij ouders en kinderen.

Pluspunten

  1. Gebruiksvriendelijk: Kinderen vinden het makkelijk en leuk om mee te spelen.
  2. Goede prijs/kwaliteit: Kopers zijn tevreden met wat ze krijgen voor de prijs.
  3. Uren speelplezier: Veel kinderen spelen er lang mee en blijven geïnteresseerd.

Minpunten

  1. Hoge prijs: Sommige kopers vinden het product aan de dure kant.
  2. Moeilijke lancering: Het lanceren van de knikkers kan soms lastig zijn, vooral voor jongere kinderen.

Conclusie

De VTech Marble Rush Rocket Set is een geweldige keuze voor kinderen die van knikkers en bouwen houden. Met licht- en geluidseffecten, veel onderdelen en eindeloze mogelijkheden voor speelplezier, is het de prijs meer dan waard. Ondanks dat het soms wat moeilijk kan zijn om de knikkers te lanceren, biedt het veel uren plezier en stimuleert het de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Een aanrader voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar!