Search

⭐ We speuren het internet af voor de leukste gadgets en cadeaus. 💵 Koop je via onze links, dan krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niks extra. Meer info »

VTech Kidizoom Vloggercam DX
Vanaf 7 jaar

VTech KidiZoom VloggerCam DX

/5
De VTech KidiZoom VloggerCam DX is dé droom van elke jonge vlogger. Deze kindercamera is perfect voor beginnende videomakers. Met de camera maak je niet alleen geweldige vlogs, maar ook coole selfies dankzij de flip-up lens. Wat deze camera zo bijzonder maakt?
  • Eenvoudig vloggen
  • Leuke achtergronden
  • Handige flip-up lens
  • Stevig en duurzaam

VTech KidiZoom VloggerCam DX: Perfect voor de jonge vlogger

Deze camera van VTech is een feest voor elke creatieve geest. Met meer dan 20 geanimeerde achtergronden voeg je een extra dimensie toe aan je video’s. Word een superheld, vlieg door de ruimte, of maak jezelf onzichtbaar – het kan allemaal. De camera wordt geleverd met een green screen, groene handschoenen, en een ringlamp, wat zorgt voor eindeloze mogelijkheden.

De VTech KidiZoom VloggerCam DX is een fantastische keuze voor jonge, creatieve vloggers. Het is niet alleen leuk speelgoed, maar ook een geweldig hulpmiddel om de creativiteit en technische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Met de veelzijdige functies en duurzame ontwerp is het een investering die uren speelplezier en leerervaring biedt. Perfect voor de jonge filmmaker in spe!